Logo-Mexblu-MagicBlue-Website

Ini Ialah Cerita

Magic Blue Holding

Ini ialah cerita bagaimana Mexblu bermula dengan langkah pertama. #iniceritamexblu

Magic Blue Malaysia Holding Sdn. Bhd.

Produk MAGIC BLUE mula diformulasikan pada tahun 1989, mempunyai 31 tahun pengalaman dalam penghasilan produk penjagaan diri. Pada awalnya produk ini dihasilkan tanpa penjenamaan.

Pada tahun 2015 produk tersebut berdaftar di bawah Oriherb Marketing (KT0367496-U) Yang Ditubuhkan Pada 12 April 2015 dan berpusat Di G30, Terusan Limbat,16150, Kota Bharu, Kelantan. Setelah 5 Tahun beroperasi, Oriherb Marketing dinaik taraf kepada Magic Blue Holding Sdn. Bhd. (1362795-X) Pada 24 Februari 2020.

Sehingga kini, Magic Blue mempunyai seramai 35 orang staff dan 46,000 orang ejen.

Alamat

Lot 3617b, Jalan Pondok Pasir Tumboh,
Kampung Terusan Limbat, 16150,
Kota Bharu, Kelantan.

EMail • website • Phone

Email : magicbluemalaysia@gmail.com
Website : biz.magicbluemalaysia.com
Phone : +601-11855-5719

Carta Organisasi Syarikat

Kami bermula dari langkah pertama. Kini kami mempunyai 35 orang staf yang sangat berdedikasi.

01-Company_profile_magicblue-4

Biodata Pemilik Syarikat

Pemilik dan pengarah syarikat ini, MD Najmuddin Bin Sulaiman merupakan graduan Malaysian Aviation Training Academy (M.A.T.A) dalam jurusan Aircraft Engineering. Beliau memulakan kerjaya dengan bekerja di syarikat Oil & Gas selama 4 tahun dari 2013 hingga 2016.

Pada tahun 2015, beliau mengambil langkah untuk menceburi bidang perniagaan dengan membuka syarikat enterprise iaitu ORIHERB MARKETING dan mencipta produk berjenama MAGIC BLUE. Setelah hampir 5 tahun beroperasi, beliau menaik taraf syarikat tersebut kepada MAGIC BLUE HOLDING SDN. BHD. pada tahun 2020.

MAGIC BLUE HOLDING SDN. BHD. merupakan syarikat yang memasarkan produk jenama MAGIC BLUE untuk penjagaan badan dari hujung rambut hingga ke hujung kaki dan kesihatan dalaman.

Dalam memastikan produk MAGIC BLUE terus maju dan berdaya saing, kami menggunakan sistem ejen untuk memasarkan produk terus kepada pengguna. Produk MAGIC BLUE juga telah berada dipasaran Singapura, Brunei dan Indonesia.

“Bersedia untuk melihat produk magic kami?"

Mexblu Natural Deodorant

“Sebagai sorang leader di Mexblu di bawah kumpulan Dream Hunters. Mexblu seperti keluarga saya sendiri  di kala susah di kala senang. Tuan Najmuddin CEO Mexblu sangat banyak membantu saya untuk mengembangkan pasukan saya sehingga apa yang saya ada sekarang. Alhamdullilah, di bawah saya sekarang, mempunyai hampir 12 leader aktif yang bersedia untuk maju bersama-sama anda. Klik di sini untuk bersama-sama kami di Mexblu.

Shima Rahman

Leader Dream Hunters

Happy Staff & Leader

“Sebagai pereka grafik banyak yang saya belajar di Mexblu. Saya sangat bersyukur bersama dengan team ini. Saya juga banyak belajar cara marketing masa kini seperti Tiktok dll. Boss Din pun sangat sporting orangnya. Best team ever!

Hafizul Irwan

Pereka Grafik di Mexblu

“Bercakap tentang Mexblu, ia sangat dekat dengan hati dan jiwa kami. Ya benar ia produk pertama yang kami jual di online. Dengan modal hanya RM270, Alhamdulillah kini team kami telah membantu hampir 100 orang ejen menjana pendapatan sampingan.”

Jika anda berminat nak join #teamledakan, klik di sini.

Cikgu Wan & Lina

Leader #teamledakan

Kami berdaftar, Ini sijil perniagaan kami

WhatsApp Saya
Jika Ada Soalan

Ingin bertanyakan sesuatu? WhatsApp saya klik butang dibawah :-