Salam Sejahtera

Selamat datang ke Website Mexblu. Website ini dikelolakan oleh Cikgu Wan dan Cikgu Lina. Kami ialah ejen berdaftar di bawah nombor ID 016184 dan telah 5 tahun menjual produk Mexblu. #TeamLedakan dibawah payung utama kumpulan Reborn Hunters telah mempunyai hampir 100 orang ejen berdaftar setakat hari ini. Motto kami ialah Reborn Magic.

Ridhwan-Musa-ShopeeXpert

Join saya dengan rakan-rakan yang lain di bawah bumbung kumpulan Dream Hunters!

Bermula seorang diri berniaga dengan modal RM270 bersama isteri sebagai ejen biasa 5 tahun dahulu. Alhamdulillah kini kumpulan #teamledakan telah mempunyai hampir 100 orang ejen dan semakin berkembang. Terima kasih untuk leader besar kami Shima Rahman yang banyak membantu dalam memberi motivasi dan semangat untuk kumpulan Dream Hunters terus maju dunia dan akhirat. Amin.

Yang Ikhlas
Cikgu Wan – #TeamLedakan Dream Hunters.

Misi Kami

Misi kumpulan Dream Hunters ialah membantu ejen-ejen  mendapat pendapatan yang lumayan dari jualan produk Mexblu.

Visi

Menyebar luas produk Mexblu ke seluruh pelusuk Malaysia dan mencari seberapa banyak usahawan Mexblu di bawah kumpulan Dream Hunters!

Terima kasih untuk Tuan Najmuddin - CEO Mexblu yang sentiasa memberi sokongan padu kepada kami dari mula saya menjadi ejen Mexblu!

Cikgu WanLeader #teamledakan

Kenapa memilih DH?

Antara group yang terbesar dan aktif di antara group leader  yang ada di dalam Mexblu yang di pimpin oleh Kak Shima (Shima Rahman) sebagai ketua utama.

5/5
Cikgu Wan banyak bagi idea tentang macam mana nak buat jualan produk Mexblu saya just follow jer tak sangka kalu ada ilmu memang mudah sahaja buat sale di Online. Kadang-kadang dapat hadiah dari leader sebab capai target bulanan.
Zukhairi
4/5
Sejak join team RM Dream Hunters, banyak saya dapat ilmu baru tentang strategi buat jualan produk Mexblu. Terima kasih kepada leader Cikgu Wan yang banyak membantu.
Sharahmie
4/5
Tak sangka Mexblu nie boleh buat duit tepi. Dulu awal-awal sale sendu, tapi lepas Cikgu Wan share tips marketing. Hasil keuntungan jualan dan bonus boleh buat bayar kereta Myvi. Tqvm Mexblu dan team Dream Hunters!
Kak Ruzi
5/5
Saya join team ini masa PKP hari tu. Google jer atas sekali keluar website Cikgu Wan. Tak sangka juga boleh buat jualan dekat Rm3000 sebulan hanya dengan jual Habbatus Sauda. Cikgu Wan pun banyak tolong ajar saya buat Shopee dengan betul.
Hakim Kelantan
5/5
Diperkenalkan oleh kawan tentang produk Mexblu masa kena covid19. Memang sangat berkesan. Terus join ejen Dream Hunters. Tak sangka buat 1-2 strategi yang Cikgu Wan share dan boleh buat sale sehingga 5 ribu ringgit sebulan.
Arif Hanang
4/5
Tak cuba tak tahu, Team Dream Hunters paling best, selalu jer ada meeting online dan leader pulak selalu berikan semangat! Group pun agak aktif, tanya jer apa yang kita tak faham insyallah ada orang akan jawab, jadi tak lah sesat.
Nur Azie
Ejen Sah

Daftar sekarang sebagai ejen sah. Ingat Dream Hunters, Ingat Mexblu Ingat #teamledakan